The Mail claimt op maandagavond in haar nieuws dat Reserves Coach Neil Redfearn op punt van vertrekken staat. The manager van de beloftes reisde afgelopen maandag niet mee naar Birmingham waar men speelde tegen de Reserves van Aston Villa.

Redfearn is furieus dat zijn assistent Liam Bramley zich heeft beklaagd bij hoofd jeugdopleidingen Ben Dawson. Laatste wilde een interventie laten plaats vinden tussen Redfearn en Bramley waar beide elkaar niet onder ogen wilde komen; kortom deze meeting ging niet door.

De 54-jarige Neil Redfearn werd in juni j.l. benoemd tot manager van de Reserves. De ex-manager van Leeds United heeft tevens samen met Ben Dawson de eerste selectie onder zijn hoede genomen toen Rafael Benitez vertrok en men toen afreisde naar China voor een financieel lucratief toernooi. Toen eenmaal Steve Bruce werd aangesteld, keerde Redfearn terug naar de beloftes.

Als we de berichtgeving mogen geloven keert Redfearn niet meer terug bij Newcastle United. Dit betekend dat de Club op zoek moet naar een vierde manager in twee jaar tijd. Zowel de Club als Neil Redfearn waren niet bereid voor commentaar.

Update: De Club heeft zojuist via haar officiƫle website laten weten dat Neil Redfearn is opgestapt. De Club bedankt hem voor de bewezen diensten en wenst hem alle goeds voor de toekomst.