Dear Mister Cunt,

”U” maakt sinds ”uw” intree de Club kapot. Dit door veelal loze beloftes en het geld wat ”u” met de Club opstrijkt te spenderen aan persoonlijke doeleinden. Denk hierbij aan tv-gelden, transfer inkomsten en ranking bonus. ”U” bent nooit bereid geweest om fors te investeren ten gunste van de sportieve prestaties van Newcastle United. Sinds ”uw intree” zijn we al twee keer gedegradeerd, hebben we vele malen gevochten tegen degradatie en hebben we slechts een succesvol jaar gehad onder ”uw” bewind.

Zie ook weer dit seizoen. ”U” haalt weliswaar zeven spelers binnen met de Club maar dit allemaal met Action-deals, zelfs loan deals plus free agents.  Er kwamen eigenlijk spelers die niet eerste keus waren om binnen te halen. Dit weet ik als schrijver uit zeer betrouwbare bronnen. ”U” boekte zelfs een netto winst van 23 miljoen pond vanwege verkoop van diverse spelers waaronder Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba. ”U” kreeg daarbij enorm veel tv-gelden. In plaats om sportief goed beleid te voeren waarmee ”u” ten gunste van de sportieve prestaties zelfs nog meer geld kan verdienen door hogere rangschikking, tv-gelden en bonussen, liet ”u” de Club zoals gewoonlijk weer eens vallen als een baksteen. Om dit nog maar eens te benadrukken nam ”u” voor ”uw” eigen portemonnee doeleinden House of Frasers over voor 90 miljoen pond. Het geld wat puur vanuit Newcastle United prestaties afkomstig was. Denk hierbij aan voornamelijk tv-gelden en rangschikking bonus. Dit terwijl ”u” beloofde aan manager Rafael Benitez dat elke verdiende cent uit sportieve prestaties plus transfers gespendeerd zal worden in de selectie, de zoveelste leugen!! Het is zacht uitgedrukt overduidelijk dat de huidige selectie schreeuwt om kwaliteit, maar dit interesseert ”u” geen ene fuck. Het deert ”u” niet dat wij immers 16e of 10e worden zolang ”u” maar kunt pronken en vanuit ”uw” ivoren toren kan schreeuwen dat ”u” een Premier League heeft.

”U” heeft de Club weliswaar in oktober 2017 j.l. te koop gezet maar hiernaar toe zaken doen is aan ”u” niet besteed. ”U” wordt door sommige geroemd als een zeer goede zakenman, iets waar ik als supporter van Newcastle United flink maling aan heb. Alleen de(ze) gedachte aan ”u” kotst mij ”u” finaal uit. Schijnbaar waren goede biedingen te laag en-/of hoopte ”u” op meer.  Het lijkt net alsof ”u” dit bewust doet om met name the Toon Army te kwetsen. Het is geen geheim dat ”u” de meest gehate man binnen Newcastle en omstreken bent. De dag dat ”u” ooit de Club van de hand doet zal grootser gevierd worden als een promotie of Christmas. Het plezier om de Club nog te volgen, de support en dergelijke wordt met de dag minder. ”U” neemt ons het voetbal plezier af!! Don’t worry Mike, we zijn immers geen gloryhunters en we zijn sinds ”uw” komst wel het nodige gewend dan wel dat we een dikke huid hebben gecreëerd voor sportieve wanprestaties maar dit alles heeft wel(!) met ”uw” wanbeleid te maken. De ene naar de andere bestuurslieden (lees:”uw” vriendjes) waren onbekwaam, dure miskopen, valse beloftes en bovenal geen geld willen spenderen in een kwalitatieve selectie maakt dat Newcastle United van een gevreesde Sleeping Giant afgez(w)akt is tot een gehandicapte Club. Er zit totaal geen game plan, policy of structureel sportief plan in ”uw” bewind. Dit ondanks alle potentie die de Club heeft om uit te groeien tot een absolute topclub. Een prachtig stadion, een world class manager, een goede jeugdopleiding en een hondstrouwe achterban; kortom alles is er. Echter zijn de mooie prestaties uit het verleden en de Club van weleer door ”u” finaal de grond ingeboord.

Inmiddels staan we weer eens stijf onderaan. We hebben nogmaals een world class manager in onze gelederen die ”uw” loze beloftes allang in de smiezen heeft. Rafael Benitez laat zich niet verleiden tot valse beloftes, valse toezeggingen en zeer geringe inspanningen van ”u”. Zijn contract loopt komende zomer af en de Spanjaard heeft ”u” twee keer al een no-go verkocht om te gaan verlengen. Hij hoopt net zoals wij op de dag dat ”u” Newcastle United heeft verkocht. Alleen dan is ‘Rafa’ bereid om zijn contract te gaan verlengen. ”U” bent immers the Big C van onze Club. Zolang ”u” nog als eigenaar de scepter zwaait zijn wij een terminale patiënt die niet van ”uw” ziektebed afkomt.

You Fat Cockney bastard, it’s time to fuck off!!. Nu spelen we nog tegen grote clubs des lands maar met ”uw” wanbeleid gaan we binnen no time weer richting Blackburn, Bolton, Nottingham, Birmingham, Norwich en diverse teams in Londen die ons weer welkom gaan heten in the Championship. Laat ik het zo zeggen, de kans dat we tegen the Dirty Mackems gaan spelen is des te groter dan dat wij spelen tegen Premier League teams om over Europees voetbal maar te doen zwijgen. Verkoop de Club, tel ”uw” zegeningen aangezien ”u” elke ochtend toch opstaat met een banksaldo waar menigeen paard de hik van krijgt, ”u” toch al in de duurste bolides rijdt en ”u” zich mag rekenen tot een van de rijkste Britten op deze aardbol. De manager haat ”u” (hij is zo slim om dit natuurlijk niet te uiten), de spelers haten ”u” maar bovenal de hondstrouwe achterban HAAT ”U”!!!!
Als ”u” nog een beetje om ”uw” wallet geeft, verkoop de Club en laat Newcastle United weer de Club van weleer zijn die het ooit was. We willen immers een eigenaar die geeft om de Club, bereidt is om te investeren ten gunste van alles Newcastle United is en the Toon Army tegemoet komt. Dit gepaard met goed beleid plus sportieve prestaties. Hier mag men dan uiteraard ook van mee profiteren. Hetgeen wat ”u” zacht uitgedrukt volledig nalaat laat staan überhaupt de wil om het te doen.

YOU FAT COCKNEY BASTARD GET OUT OF OUR CLUB!!!!!!

Cheers, Teddy